Beschermhoesjes

Een van de mogelijkheden om je te onderscheiden met je telefoon is een originele beschermhoes. Er zijn vele mogelijkheden voor het beschermen van je telefoon. Een super stevige hoes die een val moet breken, een functionele hoes voor al je pasjes of een humoristisch hoesje. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Bescherm je splinternieuwe telefoon 
Mensen zien vaak het belang van een hoesje niet zitten. Ze denken dat het ongemakkelijk in gebruik is of dat het de schoonheid van de telefoon afhaalt. Dit is niet het geval! Een beschermhoes heeft een zeer praktische en handige functie en dit is het beschermen van je vaak kostbare telefoon. Zou het niet zonden zijn als je in een regenbui je telefoon kapot maakt, of dat je hem ongelukkig laat vallen op een harde ondergrond en de telefoon uit elkaar springt of interne beschadigingen aanricht. Je zult misschien denken: 'ik heb toch een verzekering die me indekt'. Maar kan jij het je permitteren al je contacten kwijt te raken of vaak 3 weken of langer je telefoon kwijt te zijn? Precies, waarom genezen als je ook wonden kunt voorkomen. Hoesjes zijn er in talloze varianten vind degene hier die het meest bij je past. Kijkend, uiteraard naar je budget en na de dagelijkse werkzaamheden/activiteiten die je uitvoert. Zo zal een bouwvakker eerder profijt hebben aan een schokbestendig hoesje dan een student die beter af is met een trendy of humoristische beschermhoes.

Stevige beschermhoezen
Er zijn zeer goede en degelijke beschermhoezen op de markt. Veelal zijn deze gemaakt van rubber of van (kunst) leer. De rubberen beschermhoes beschermd vaak alleen de achterzijde en gedeeltelijk de voorzijde doordat deze boven het scherm ligt. Een leren beschermhoes is vaak voorzien van een flap die men over de voorzijde van de telefoon kan vouwen. Zodoende is je scherm ook beschermd.

Functionele hoezen
Er zijn enkele functionele hoezen op de markt die voor verschillende problemen dienen. Je hebt een hele agenda waar je je telefoon in kunt bevestigen. Zodoende heb je aan de andere kant de ruimte voor een blocknote, pasjes en een pen. Gebruik je liever een hoesje die wat kleiner van formaat is dan kun je een rubbere hoes met steekvakken of een opening gebruiken. Hier kun je pasjes in stoppen of geld.

Humoristische hoezen
Erg leuke hoezen zijn er genoeg, echter hebben wij van Mobiel-Stuff.nl enkele favorieten. Zo heb je de oude controller van de eerste Nintendo of een oude gameboy. Daarnaast heb je ook de leuke figuren van de Angry Birds. Keuze genoeg dus!