Gadgets

Er zijn vele verschillende gadgets in omloop voor elke mobiele telefoon. In deze rubriek gaan we niet in op alledaagse gadgets zoals een box, oordopjes en hoesjes maar heel gespecificeerde gadgets. Gadgets die het dagelijks gebruik van de telefoon vergemakkelijk of gadgets waarmee je grapjes uit kan halen bij familie, vrienden of kennissen. Zo heb je rocket launchers die je kunt besturen met je telefoon en die je dus van afstand kunt bedienen om mensen mee te bekogelen. Ook heb je leuke gadgets als helikopters die je kunt bedienen van een afstand. Deze bedien je met je iPhone of andere smartphone via jouw scherm. Dus je bedient een helikopter die maar liefst 100 meter ver kan vliegen terwijl deze continue verbinding maakt met je telefoon. Een stoere gadget waarmee je allerlei leuke grapjes kunt uithalen. De gadget is redelijk kostbaar, maar dan heb je ook wat. Vind hier verschillende gadgets van verschillende prijsklasse en voor verschillende doeleinden.

FeedMe Case
Deze beschermingshoes is er alleen voor de iPhone. De FeedMe Case kan is een beschermhoes met een opening. In deze opening kun je gemakkelijk je pasjes, oordopjes en wat geld kwijt. Een leuk en origineel hoesje dat ook nog eens erg functioneel is.

Phone Diamant
Wat is er nu mooier dan je telefoon opfleuren met een diamand? Er zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar die je hierbij kunnen helpen. Je steekt het diamantje in de opening van je headset en zodoende is je telefoon voorzien van een opvallende accessoire.

iHorn
Een lekker muziekje op de achtergrond is altijd fijn natuurlijk, maar wat als er geen elektriciteitsverbinding aanwezig is of dat je een elektrische accessoire te duur vindt? Dan is er altijd de iHorn, deze werkt niet op elektriciteit en zorgt door zijn speciale vorm voor een harder en helderder geluid dan je van je telefoon gewend bent!

Mini stylus
Een zeer bruikbare en makkelijk op te bergen accessoire is de Mini Stylus. Deze steek je in de ingang van je hoofdtelefoon en zodoende kun je toch werken met een stylus!