Muziek apps

Waar je voorheen nog muziek deed luisteren op je walkman, discman, mp3 speler of iPod. Luistert grotendeels van de muziekliefhebbers hun muziek via hun Smartphone. Waarom meerdere apparaten op zak hebben als je ook een all-in-one device kan gebruiken waarmee je kunt bellen, gamen, studeren en muziek luisteren. Voor de telefoons zijn er genoeg muziek applicaties te vinden. Je hebt applicaties die je helpen bij het bewerken van muziek, afspelen, versturen en het delen van je favoriete nummers. Het internet staat vol met gratis muziek applicaties. Neem hieronder een kijk bij de verschillende muziek applicaties en vindt het meest geschikte programma voor jou.

Spotify
Met behulp van Spotify heb je de grootste digitale muziekbibliotheek op zak! Voor een klein bedrag per maand kun je onbeperkt muziek luisteren van de best mogelijke kwaliteit. Maak een eigen afspeellijst en luister ook offline naar je favoriete nummers!

Shazam
Een applicatie die je altijd op zak moet hebben als muziekfanaat, Shazam. Met behulp van deze applicatie kun je ontdekken naar welke muziek je aan het luisteren bent. Houd je telefoon bij de muziekbron of wanneer deze hard genoeg staat gewoon bij je en Shazam verteld je de titel, muzikant, jaar en album!

Song Pop
Laat je muziek kennis maar eens zien met Song Pop. Speel tegen vrienden of vreemden en raad het nummer wat je op dat moment te horen krijgt. Word beter en speel meerdere muziek categorieën vrij! Een erg leuke muziek applicatie voor tussendoor!

Nederland.dj
Erg handig, maar liefst 250 verschillende muziekstations in een applicatie. Blijf op de hoogte van de nieuwste en tofste hits, nieuws en sport bulletin. Een zeer fijne applicatie en bovendien gratis!